Jao maturanti... Znam kako Vam je. To je sada čitava euforija, ali vredi verujte. Ja nisam bila nešto oduševljena malom maturom. Pravili smo u robnoj kuci, muzika nije bila nikakva, mi klinci kao glumimo nešto...
Ali zato velika matura je bila fantazija...
Zavrsila sam ekonomsku i pravili smo isto u robnoj kuci. Bilo je jako lepo. Mogu da preporucim bend \\\"Kwatro plus\\\" i trubače iz Vladičinog Hana \\\"VESELI MOMCI\\\"
a i usluga u restoranu je bila vrhunska,stvarno nemam zamerki.Velika matura je za pamćenje, videćeš i sama... Kad vidiš tvoje vršnjake u odelima, devojke u svečanim haljinama... prelepo.
A oko organizacije je uvek bio problem i to će uvek biti tako. Uvek postoje oni koji hoće nešto drugo, samo da ne bude kako većina hoće, ali na to ne obraćajte pažnju. Kod nas je najveći problem bio skupiti pare razrednom za poklon,morali smo ih vijati da bi dali 200 dinara. :huh: Ali na kraju se to sve dobro završi i budu svi zadovoljni.
Dan za pamčenje 31.5.2007 i 01.06.2007. predzadnji i zadnji dan srednje škole, nezaboravno.
Nadam se da ćete se i vi lepo provesti jer će vam posle sve to nedostajati i želećete da se vratite u srednju školu. Jer posle svako kreće svojim putem, gradi svoj život, postajete stariji, zreliji i uvek se sećate školskih dana...