Sunshine, ja nisam digla ruke,kao ni prijatelji Taure ako ti to išta znači, al\\\' oni koji su zaduženi za problem kanda jesu.
Taurin telefon je iskčljučen, jer ne mogu da plaćam više javni servis grada 3-4 hiljade mesečno, a da taj isti grad ne brine o javnom problemu. ( nikakva komunikacija ne postoji!)
Do kraja 2009 godine u kasu JP komunalac je otišlo 670 000 dinara što se iskoristilo za plate zaposlenih i za još neke sitnice. Moj savet je da se građani obrate opštini da im se objasni gde je otišao ostali novac???!!! ... ako se tome pridoda i konto za zoohogijenočara koji iznosi polovinu planiranog budžeta za Prihvatilište godišnje, a zoohigijeničar ne postoji, tim pre se treba pitati gde odoše pare.
Sada u Prihvatilištu radi samo Š andor ( samo Š andor se plaća sa konta za Prihvatilište... Ti znaš da vas je bilo trojica). Atila je na godišnjem??? ( plaća se iz fonda Komunalca, jer je njihov radnik duže vreme).
Pa kako rade tako im je!
Sunshine, odakle psi na ulicama? Ta nisu se sami tamo stvorili. Ako se podsetimo da nije bilo pasa na ulicama u avgustu i septembru.... otkud sada?
Hrana je za januar mesec obezbeđena za sve pse u Prihvatilištu, kao i vet nega, sterilizacija , vakcinacija i čipovanje od strane prijatelja Taure ( šta će biti u februaru ne znam jer ovi što predstavljaju vlast, ne žele da razgovaraju!?!), ali valjda još neko u ovom gradu treba da se trgne. ... ili da sve pse pustimo, pa da vidimo šta će da se desi???... ako to zapravo bilo koga interesuje?!
Napravljeni su kontakti sa stranim asocijacijama koji posmatraju kako se stvari odvijaju ovde u Bečeju.
Neka je na čast našim \\\"vođama\\\"!
Inače spremamo novih 7 pasa za udomljavanje u Francusku
U nekom od narednih postova ću postaviti fotografije naših pasa u novim domovima. Svi su dobro smešteni!
... eto toliko od mene.