zao mi je sto nisam bio na koncertu, bio sam opravdano sprecen....ali imam i ja jedno misljenje
videvshi onu veliku binu, shvatio sam da je org. ozbiljno shvatila svoj posao, i da ce sve da stima.
prvo bih samo ispravio vaskera, da nije bas najbolje ozvucenje u Vojvodini, to ozvucenje iz NB, vec prava firma je Berar/Novi Sad.
nista pljuvanje,nego da se zna ime firme koja taj posao radi najbolje (reklama,jbg).
e sad...mladi bendovi...
da sam ja ucestvovao u organizaciji, ni jedan od tih bendova ne bi NI nastupio, naravno ako se nije bar jedan predstavnik pojavio
na dogovorenom sastanku! mislim, nema sta dalje da se prica....svirate po garazama, babinim kucama i ko zna sve gde, ljudi vam
omoguce da svirate pred 2000 ljudi(tako kazu, nisam bio), i vi se ne udostojite da dodjete na obican kratak razgovor, koji je naravno
za vase dobro, za vase bolje predstavljanje publici!!!
pa da ste na EXITu, mislite da bi vas neko pustio da svirate, a da ih tako ispalite....cucc
a da EXIT je velika stvar, + nije u Beceju, pa bi tamo trcali, sve bi se u guzice shutali....
daj boze da vam daju jos jednu sansu, kad bude opet neka ovakva akcija....ali cisto sumnjam...
@vasker:
nema sta da se nerviras, ako je neko oguglao na to pljuvanje na tudj uspeh, onda smo to super s karamelom i ja...(bakandza bi sigurno svasta rekao na tu temu)...
milion puta sam pravio neku feshtu, pravicu jos milion....pravim ih pre svega za svoje drugare koji postuju moj radi i trud, ali pravim ih i za samog sebe...svi novi clanovi su uvek dobrodosli....
zivimo u malom gradicu, gde ljudi POKUSAVAJU, ali samo pokusavaju da budu deo nekog fenseraja i glamura, ili sta ja znam....
svi gledaju sta je ko obukao, sta vozi, s kim se vucara po shumarcima...itd...
dok to ne sredimo u svojim glavama, nece biti boljeg provoda u gradu....mislim boljeg provoda za one koji stalno nesto zvocaju....
raspisah se nesto....odoh sad