Opa , pa ovde se ravila prava diskusija!:)
Ajmo redom.
Kada sam napisala da sa nešto naučila, mislila sam da, ako ikada nešto slično budem/o organizovali, sastanak sa muzičarima
mora da se desi dan ranije.... Pa da lepo vođa benda potpiše ugovor sa organizatorom da će poštovati protokol dešavanja i organizatore.
I dalje tvrdim da ste se svi pojavili u 19 sati na zakazanom mestu, trajanje svirke i štimovi, bi
štimali!
Simo Svaka čast svima, ali da li je tebi ok da bend koji je sprečen da dođe na sastanak javi to drugarima/ kolegama muzičarima, a ne organizatorima!? A kanda su mnogi bili sprečeni da se pojave u zakazano vreme.:laugh: Nećemo dalje o ovom na forumu i ti i ja znamo pravi razlog!;)
Ok idemo dalje.
Za ozvučavanje sam prvo zvala Sretu, koji je moj prijatelj i koji je meni nekako bliži srcu ( Audio constructor)! I pored više nego spuštene cene, za nas je to bilo previše. Miša Berar mi je takođe prijetelj. Njega nisam mogla dobiti... čovek bio na pecanju danima, a cena njegovog razglasa je za nas u ovom momentu nedostižna.( 5 ooo- 7 000 E). E onda smo se suočili sa stvarnošću i pozvali opet naše prijatelje (Ljubu i Bucu)koji su svoj posao uradili više nego korektno i naravno opet nam spustili cenu
Nemam ništa protiv kritike koja je konstruktivna, dobronamerna i uvek dobrodošla! ... Samo predhodno treba da se ispoštuje dogovor
Sve u svemu bilo je odlično i daj bože da bude još češće!
@ Cross- svi su mogli da se prijave. Zašto se bendovi koji sviraju hard rock ili metal muziku, nisu prijavili, ne znam!? Mogli su da se prijave i muzičari koji sviraju klasiku, pa opet nisu. Š ansa je data svima!
@Axl hvala za prelepe slike
Nadam se da ćemo nekako moći doći do istih.
Dragi mladi muzičari svirajte i dalje.... nadam se da vam je bilo lepo i da ste i vi iz svega nešto naučili!