zdravo Axl,
nisi mi poslao pm sa: Molim za odgovor u igri istine:), nema veze , tu sam:) .
Evo i odgovora...
Taura je mlado udruzenje grupe gradjana koje postoji od sredine maja prosle godine, a ozbiljnije radi od sredine decembra prosle godine. Stvari se polako pomeraju, ali nedovoljno brzo kako bismo zeleli.
Problem i dalje postoji.. i cini mi se da ljudi u nasem gradu nisu shvatili pravu sustinu prihvatilista, te neki kojima su dosadili njihovi kucni ljubimci, ostavljaju iste vezane lancima za neko drvo ispred prihvatilista, prebacuju nam kucice u kesi, a nedavno smo imali i slucaj ostavljenog nemackog lovnog pticara od strane \\\"savesnog\\\" vlasnika na prikolici ispred prihvatilista, pored lesa uginule krave, da valjda i on ugine na \\\"human\\\" nacin. ( psu je zadnji trap bio potpuno paralisan i trpeo je uzasne bolove.) Jako je tesko..
ali neke stvari se pomeraju i ja se nadam da cemo u buducnosti ,uz saradnju svih gradjana problem napustenih pasa poceti polako da resavamo...
.. sve vise ljudi se javlja svakoga dana na dezurni telefon Taure i polako se ukljucuju u nas sajt za koji su u velikoj meri odgovorna dva momka sa becejonline-a i na cemu im je Taura puno zahvalna:)........ ...i to je ono sto je dobro!
Pitanje za tata Borisa:
... Gde li nalazis one mozgalice? Tamo na temi \\\"zadaci za razmisljanje\\\" mi nisi odgovorio nista konkretno. Ja ih obozavam.