Ne znam da li me je posao na internetu izludeo kad tako cesto svracam ovde, ali u svakom slucaju moram da prenesem svoje utiske...
Evo, petak vece, nema ni 3h.... a ja sam vec u pizami, skinula sam sminku i spremam se za dzonjanje...
Bila sam, zamislite \\"za promenu\\", u Stage-u(moja standardna lokacija vikendima)... Svirao EX bend, po jedno 20. put (to manje-vise, volim da ih slusam, ali im je repertoar isti, znam ga napamet po redosledu)... Do ponoci je bilo neobicno puno za Stage, ali cim je bend napravio pauzu masa se prepolovila i tako je ostalo do fajronta... Em sto su kasnije poceli da sviraju balade koje ubijaju u pojam, vecina gostiju se zanimala svojim mobilnim telefonima sto stvarno izgleda jadno... I sad ja vas pitam, gde covek da se provede u Beceju posle 2?! Sve se zatvara... Jedino da se ode na burek u mom komsiluku, sedi u kolima, seta po ovoj hladnoci i sl. Dakle, nemam reci... Leti grad jos tu i tamo zivne, ali nas ovaj hladni period ubija... A ja tako nisam spremna da se suocim sa tim da taj period upravo pocinje!