https://www.becejonline.iz.rs/forum/index.php?topic=67380.0
Bilo neubičajeno u \\\"Zmaju\\\".Gledali \\\"salto mortale\\\" :laugh: :laugh: :laugh: (da upotrebim 3xformerovu terminologiju)uživo.Divim se Cipiju,mnoooogo samokontrole je ispoljio pri tome, mislim da bih ja mnogo burnije reagovao...
Robbyn wrote:CitatBilo neubičajeno u \\\"Zmaju\\\".Gledali \\\"salto mortale\\\" :laugh: :laugh: :laugh: (da upotrebim 3xformerovu terminologiju)uživo.Divim se Cipiju,mnoooogo samokontrole je ispoljio pri tome, mislim da bih ja mnogo burnije reagovao...Ma daj bre ceo zivot mi samo drugari prave sranja !!! I uvek se zavrsi na onim sto najvise mrzim : IZVINI !!! Ceo mi se zivot izvinjavaju i teraju u minus.Pun mi kurac toga.A kad treba stvarno da se bude lud onda se svi zgrazavaju i svi su odjedanput u vinkli.Pffff
debeli zmaj wrote:CitatRobbyn wrote:CitatBilo neubičajeno u \\\"Zmaju\\\".Gledali \\\"salto mortale\\\" :laugh: :laugh: :laugh: (da upotrebim 3xformerovu terminologiju)uživo.Divim se Cipiju,mnoooogo samokontrole je ispoljio pri tome, mislim da bih ja mnogo burnije reagovao...Ma daj bre ceo zivot mi samo drugari prave sranja !!! I uvek se zavrsi na onim sto najvise mrzim : IZVINI !!! Ceo mi se zivot izvinjavaju i teraju u minus.Pun mi kurac toga.A kad treba stvarno da se bude lud onda se svi zgrazavaju i svi su odjedanput u vinkli.PffffA ko je bio bajni akrobata?:S