https://www.becejonline.iz.rs/forum/index.php?topic=67380.0
:chatting: :kolce: :lolpopodu: :lishce: :jesgotov: otprilike tako ce izgledati subotnji moj dolazak u becej,posle 2 meseca izlazak sa starim drustvom...
TURNEJA:-petak,nakon 2-3 jutarnje kafe naisao je moj veliki prijatelj David pa smo sutnuli par piva uz njegovo klasicno deranje i cmizdrenje.Otisao sam kuci oko 17h pa se vratio u 20h na dogovorenu partiju preferansa.Bio drugi dobar pa je Demeter platio sve sta smo popili(oko 900 din)tu sam drmno par Takovo viljamovki i par piva i dostigao sam radnu temperaturu.Onda smo se jos malo zajebavali u Debelom i bacali kockicu u po 20 dinarki.To nam je inace omiljena zabava a nekad mozes i zaraditi,ja bio u plusu 180 dinara i par pica.Pa oko pola 1 presli u Penny na Karamele.Tu sam drmnuo jos 3-4 piva,bilo bi i vise nego sam zaboravio novcanik.Bakandza i ekipa su bili standardno dobri,cak me i Milana pozdravila preko razglasa sto mi je bilo vrlo milo.Onda smo presli u Stage i stojali do fajronta,mislim da se nista nije bitno desilo osim sto smo pozirali i malo su me cudno gledali posto sam bio u svom iscepanom Lewis gornjaku pa se nisam bas uklapao u ambijent.Onda sam se vratio u Debeli pa sam se druzio sa nekom devojkom do 7 ujutru pa kad je ona otisla ja sredio kafanu i sacekao malog Lazu Upsidea na smenu i usput popio jos par piva i odigrao partiju preferansa online na IPREF sajtu.Ali sam bio dosta zbunjen pa se nisam nesto proslavio.Onda su dosli opet David i Demeter i pili kafe i piva i prepricavali dozivljaje od sinoc.Otisao sam kuci konacno u 13h i spavao do 18h.Izasao sam u 19h naravno u Debeli i tu nas je bilo bas puno posto su dosli i Moma i Loki i Spale iz NS-a.Tu sam cugao sa Karoljem pivo i peler opet negde do 1 sat ujutru pa smo otisli ja i Trajce u Penny i smarali neke dve devojke i pili jegera i pelera i piva uf.Onda otisli u Stage pa odma u Bar.Tamo isto nista nije bilo pa smo se vratiliu Debeli i sedeli i cugali do 6 ujutru.Onda su otisli svi i ja opet sredio kafanu i sacekao Lazu.Opet se skupili polako svi i analizirali prethodno vece i umirali od smeha posto su Tamas i Spale napravili kurcslus u Belamiju prava roadhaus tuca sa sve stolicama i pepeljarama.Onda smo oko 14h otisli na robnjak u restoran Panorama i jeli(neka corba pa gulas i salata) i pili(nemaju Lav!!??).E tako siti i preporodjeni smo otisli svi u Bumerang na bilijar..e tu sam vec popio Coca-colu i posle par partija otisli u kladionicu pa kuci konacno.Naravno tiket nije dosao ali bitno je da smo se svi proveli do jaja i da smo svi zivi i zdravi zavrsili vikend.Neki manje vise mamurni neki sa sljivama a neki sa novim poznanstvima...sve u svemu sasvim obican vikend provod;) :unsure: