dobrodosh\\\'o bre brlebre! iz\\\'o te avatar :laugh:
prvi post na forumu pa o\\\'ma na kulturi. c c c, ko te ne zna... upoznace te
omladino, samo da znate da ovo ni malo ne lici na njega. jeste on zlatan ali ne bas toliko.
on topic: eto da se i ja nekad slozim sa tobom: predstava ok, ali film jok. makar ne u bliskoj buducnosti (vocke jos ne misle ni da cvetaju a di je pechenje rakije
). treba prvo predstavu uraditi posto poto.
offtopic: moze i film ali da ne traje duze od jedno 2 minuta, cisto da popunimo rupe u (pred)organizaciji koje zjape i vichu da nam treba storyboard, sekretar/ica rezije i ona, kag\\\'zo\\\'e? (prevod: kako se zove?), klapa! jao da i svetlo i stativ i onaj ocov sa tegom sto se drzi u ruci (zaboravih kako se zove) tada nam ideje nece bezati ispred nosa jer nece biti gorepomenutih nedostataka u organizaciji i \\"tehnici\\". sa dobrom pripremom uradicemo ono sta smo naumili od pocetka do kraja, i znace se ko kosi a ko zulufima.
najgore je sesti, zapiti se i reci micemo ovo mi cemo ono. ocemo k. tako nista necemo uraditi. demoralisacemo se i traziti krivce jedni medju drugima, a to ne bi bilo ni malo szep.
on topic: nadam se da je predstava laksa od filma, ako nista - nema ponavljanja, hehe! i \\"promocija\\" je malo drugacija i podrazumeva, za razliku od filma, druzenje i putovanje.
jedva cekam da vidim scenario
nadam se da ce to biti uskoro. nije da pozurujem scenaristu ali makar da cujemo o cemu se radi.
e danas sam divanio sa mirom a zaboravih da joj kazem za plan. ne znam da li zna uopste za predstavu.
bolj\\\' da nista javno ne pisemo dok ne cujemo shta kazu
ocekujemo jos neku saradnju ali opet: otom potom. nadam se da cemo pocetkom sledece nedelje znati da li cemo uskoro imati u gostima jedno amatersko pozoriste...
imam posla. aj cao.
bud\\\'te dobri