šaci napisao:dobra ti ova metafizička disertacija,ž. ne ne verujem u boga (ako mislite na sedog starca9 verujem samo u ono što me ispunjava i od čega se oseæam dobro.(makar to bila i krempita) boga i religiju su i davna neuka vremena izmislili (za ono vreme) pametni ljudi da bi držali u strahu to jest vladali masom što se zadržalo do dana današnjeg . pa pogledajte samo, žbog čega su se vodili ratovi kropz istoriju.znači izgovor nisi isti ckao ja hajde da te na silu privolim na to pa onda zavladam nad tobom i uzmem ti sve što imaš(resursi itd) i tako mic po mic ceo svet je moj. definicija današnje amerike(nekada rim itd) možda grešim ali to je moje mišljenje.
Zasto gledas tim ocima na celu stvar.Znaci neki mocnik je izmislio neku foru da zajebe masu.kakve veze to ima sa bogom?
Bog nema veze sa ratom niti sa tlacenjem nekog mocnika.To su egoisticni zahtevi vladara a bog je potpuno druga stvar,suprotno od toga.Ja bar tako gledam na celu stvar.I deluje mi gotovo nemoguce da ne postoji stvoritelj.
Znaci Bog se siri na materijalni svet kroz te nivoe i kao sto je rekao Sani bog je u tebi,ti si bog.Sve je bog.I ako se lose odnosis prema ljudima,zivotinjama,prirodi...odnosis se lose prema bogu tj prema sebi.Nem pojma,ogicnije mi je da postoji bog nego da ne postoji.