Veruj mi, kada se ljudi pitaju zasto je Srbija u k...u, ja ZAISTA mislim da deo te \\"odgovornosti\\" snosi turbo folk muzika!!!
Ne zato sto ja to ne slusham, Okej je narodna (tipa M. Ilic, Z. Bogdan i ta starija garda - mada ni to ne slusham), ali ljudi...
Pa sta ocekujete od dechice od 10-ak godina!? Mass media je veliki manipulator (pa za vreme \\"Hladnog rata\\" izmedju USA i Rusije, mass media je bilo najjace oruzje).
Ako dete od toliko godina gleda TV pet sati dnevno i slusha samo stihove tipa \\"Kupi mi heroin a ja cu doci u krevet kada se ti vratish od tvoje ribe...\\" sta ochekujete da postane kasnije!?!?
Nekome ce ovo zvuchati smeshno, ali evo, pogledajte profil ljudi koji ide u \\"Bar\\" i npr. u \\"Penny\\". Bez namere da nekoga uvredim ali vecina njih u \\"Bar-u\\" su ljudi bez perspektive, vecina njih nije ni integrisana na pravi nachin u drustvu.
Tim ljudima treba pomoci a ne plasirati koje kakve gluposti na TV-u.
Kakav Sasha Popovic!?! Alo, malo vishe budi upucen u njegov \\"rad\\", josh kada je 90-ih nastupao u onom smeshom bendu, bio je ko jedan od sedam Snezhaninih patuljaka! :sick:
A da ne govorimo o njegovom ponashanju koje nije primereno, srazmerno, funkciji koju nosi u tom cirkusu \\"La Grande\\".