ne idu mi uvodi, i ne znam kako da napisem biografiju o sebi ukratko, pa ni necu, nego cu napisati podosta.. koga mrzi neka ne cita.
pa kaze... kao sto znate, zovem se nina, prezivam ristic. rodjena sam 17. decembra 1992. (nije padao sneg)... iz beceja sam i volim svoj mali-veliki grad i mnogo mnogo ljudi sto zive u njemu (i oko njega
)
sa svojih nepunih 15 godina svasta sam prosla u zivotu, i lepog i ruznog se nagledala, i uopste, nisam imala (bar ne pamtim) neko lepo detinjstva (a zasto, nije ni vazno. bilo pa proslo, vazno da je sada dobro
).
zivim sa mamom i tatom, imam 2 mladja brata, tako da sam uvek bila autoritet, ali sam se trudila da ih mazim i pazim (koliko se to moze s muskom decom da ne postanu pi***ce)
uvek sam se druzila sa starijima od sebe, imam mnogo prijatelja, malo onih pravih i dajem zivot za njih.
drustvena sam, komunikativna (dugacak jezik me je mnogo puta uvaljivao u nevolje, ali i iz istih vadio.), uklapam se u svaki kolektiv bez problema, uvek kazem ono sto mislim i uvek sam spremna da pomognem...ako nista drugo, toliko sam nasmejana i zracim pozitivnom energijom da je nakad sama moja pojava dovoljna da oraspolozi coveka. tip sam osobe da: \\"ili me volis ili me mrzis\\", ne marim za to sta se prica o meni, tesko me je uvrediti, lako me je povrediti (treba znati kako), tesko se zaljubljujem, ali kad se zaljubim ne pustam...(trenutno sam zaljubljena i zaista mi je lepo)... imam mnogo hobija: muzika na prvom mestu, bez koje ne mogu da zamislim zivot-metal forever! zatim streljastvo, karate, aerobik s vremena na vreme, novinarstvo, setanje i jos puno toga. kao i svi mladi, volim izlaske, pivo, zajebanciju i uopste samo provod uz dobro drustvo i dobru muziku. e, da. znam da kuvam (kolko tolko), perem, peglam and stuff, sto se ne mosh reci za nesto mnogo devojaka danas.
uvek sam bila dobro dete, i volela sam skolu...u osnovnoj sam bila vukovac, e, pa sada se trudim, to se ceni.
posto sam se nahvalila dosta (a mogla bi jos, nego me mrzi vise...), da se i popljujem malo... hiper-aktivna sam, impluzivna, nestrpljiva, kratkih zivaca, tvrdoglava, drska po potrebi, volim da podjebavam pa mnogo puta i preteream pa uvredim nekoga, mrzim rasiste i sve ostale ljude koji mrze neki narod jer smatram sve ljude jednakima, tako sam bar vaspitana. nisam nesto preterano zenstvena (mislim mogu da budem), jednostavno se ne osecam ok i udobno u nekoj previse fancy odeci. sta vise dosta navika i razmisljanja imam kao jaci pol (ko me zna, shvatice sta sam sad napisala). i na kraju ovih mana, imam tesku ruku, peglala sam se sa bracom ceo zivot, znam da se tucem i tesko onome ko me prvi udari jer sam osvetoljubiva pa sve vracam troduplo.
da zakljucim, trenutno, idem u skolu, imam decka, mnogo prijatelja, izlazim, uzivam u zivotu i visim na ovom forumu. vezala sam se za neke ljude ovde i zahvaljujuci ovom forumu razvila divna prijateljstva (prepoznace se doticni)...
da ne duzim vise, volim vas sve.
vasa nina