LG i Samsung Ni jedan komad hardwera ne vredi odricanja od bilo koje hrane...
Ili bilo kojeg sitnog zadovoljstva... Ne pusim i ne pijem, tako lepo mogu da ustedim, ako imam odakle...
A ne radim, studiram. Ovo mi je samo (mozda) neka lovica koja mi (opet mozda) uleti... I dobicu jos manje od ovoga. Stoga, nemam nameru da kupujem skup monitor... A kupicu ga sam sebi za rodjendan, jer mi je praksa u poslednje tri godine da sam sebi kupim ono sto niko ne moze... Skupim taman do rodjusa neku kintu i uzmem sam sebi sta mi treba.
A NE DAM VISE OD 200 EURA ZA MONITOR! Mozda nekom nije problem da toliko izdvoji... Ali, ja sam trazio savete za odredjenu klasu, ne da mi neko govori kako je to krsh... E, bas taj krsh zelim! OK?
Nema ljutis, ali shvati...
Mada sam mislio za taj kesh da uzmem mozda neku sedamnaesticu, ali malo kvalitetniju...
Samo me zanima: LG ili SAMSUNG? I zbog cega? I to bas za ove modele...
P.S. Jedan drug mi je doneo pre sat-dva svoj Samsung 940N i probao sam PES6 na njemu. U toj igri se bas vidi koliko je spor odziv... Ono skrolovanje terena je bas brzo odradjeno i smeta mi sto toliko muti sliku... Ali, ne igram ja samo igre i ne samo takve... Ne uzimam monitor zbog igara, mada ne bih voleo da bude neupotrebljiv i u te svrhe... Ali dobro, odlucicu u momentu kupovine, i to gde cu kupiti monitor ce verovatno najvise zavisiti od ljubaznosti prodavca!
Sem ako mi neko ne da bar jedan valjan razlog da se opredelim za jedan od ova dva TFT-a. Svako misljenje uvazavam... (U OVOJ KLASI)
Menjano: Pecinski chovek, 01.10.07 03:16