Tjah, postoje u većem broju nego što se inače misli. Ima ljudi kojima je jednostavno to stil, tako im je potpuno nebitno da li će i kako okolina reagovati na to. Mada, poprilično je problematično KOME tu pažnju (po meni, sasvim normalnu - mada u ovom nenormalnom društvu se to smatra ne znam kakvim kavaljerstvom) usmeriti, pošto ima dosta ljudi koji na negativnu reakciju strane kojoj je ta pažnja usmerena reaguju povlačenjem i izbegavanjem sličnih gestova.
Meni nikada neće biti nenormalno da npr. potpuno nepoznatoj ženskoj osobi pridržim vrata, da nekome sa kim se nađem u društvu pridržim kaput, sipam piće...pošto su to za mene sitnice i predstavljaju mi reper normalnog ponašanja, a ne nešto spektakularno. Pa ko hoće da se smeje, neka se smeje - njegov problem, mene za to nije previše briga.
Jedino da ovdašnje devojke / žene nauče da se ponašaju kao dame, i sve bi bilo u redu. A ne da im srce zadrhti pri pogledu na seljačinu koji izađe u potkošulji u grad, ali, Bože moj, vozi mečku, a posle pričaju o snovima za nekakvim kavaljerima...Čast izuzecima, kojih takođe ima dosta. Kavaljera ne čine kola, pare, ne znam kakvo odelo. Kavaljerstvo je karakterna osobina (mada je kavaljer u bukvalnom prevodu \\\'konjanik, jahač\\\' - zbog asocijacije na vitezove i manire koji su ih krasili u 17. i 18. veku u Italiji i Francuskoj), koja nije merljiva materijalnim pokazateljima...Š to više dama bude, biće više i potonjih.