Ali nije mi jasno, ako je Balasevic tema, zasto se namece Bora kao paralela.
I poslednji postovi se ticu samo paralela Djole-Bora.
Cekajte bre, gde ste skrenuli - pa zar ne treba da pljujemo Djoleta?!
Ako zelite i Boru, otvorite novu temu.
Moje licno misljenje o Bori je slicno Gospodarevom. Jadno je to sto radi a jadnije su mu i pesme, sve gori albumi...
A neko je u prethodnom postu rekao da se lepo proveo na Balasevicevom koncertu u decembru u BG, i da je bio super-extra-zanimljiv... Da mi to ljudi ne gledamo kao uvredu vec kao salu...Kao sto se ni on ne bi (pa je spomenuo Robina) uvredio da im neko kaze da su celavi..
To, prvo i prvo ne moze da se poredi. Da sam ja celav, da, uvredilo bi me da mi to neko kaze - izuzev prijatelja ili ljudi koje poznajem. Djole nije sa publikom prijatelj, Djole tek treba da ostvari \\\"kontakt\\\" sa njima, kroz muziku i kavaljerske gestove. I salu... Ali \\\"normalnu salu\\\"... Okej.. Ako se vec tako sali, sto ne radi takvu salu u HR na racun Hrvata ili u BG na racun Hrvata!? Nikada se to nije desilo.
I opet ce neko pogresno shvatiti, nisam ja ovde taj koji zeli da se svadja sa Madjarima, Hrvatima, ali kao sto sam rekao - on kao javna licnost mora da pazi sta govori, jer, evo sta njegova sala moze da izazove - samo jos veci razdor medju ljudima. A jos smo izuzeli da je to kao shala medjutim ja smatram to cinizmom.