igrutin napisao/la:MONEY MONEY MONEY ispred svega
od ljubavi se ne puni tiba...
E sad ja tu moram nesto da prokomentarisem, al da me ne shvatis pogresno...nisam mislio da si bas TOLIKI materijalista. I aj jedno pitanje - jel se bavis onim cime se bavis (politikom) iz materijalnih razloga ili zato sto volis to???
A sad ON TOPIC. Evo ja se bavim nekim poslom vec godinu dana. Plata je fenomenalna bila i dok sam bio preko grane a i sad za nase uslove...ljudi koji imaju mnogo vise staza od mene imaju mnogo manju platu...ali ipak to nije to. Bicu iskren i reci cu da sam imao zablude oko ovog posla, i da mi je delovalo mnogo interesantnije nego sto jeste. Interesovalo me je jer mi je delovalo intelektualno izazovnije. Medjutim nije ni blizu onoga sto sam ja mislio. Grubo receno treba da lazem ljude i da im se uvlacim i ljubim dupeta da bi prodao nesto sto pritom treba da reklamiram kao \\\"extra kvalitetan\\\" proizvod iako je samo nesto bolji od proseka...
Tako da u mom slucaju nije bas tacno to da su pare bitnije. Drage volje bi pristao da se bavim onim poslom koji bas volim od malena i za manje pare. Al za njega treba jos da zavrsim bar vishu sto ce kanda i biti konacan rezultat...
PS
Skoro svima nam kad-tad dodje iz dupeta u glavu, nekome kasnije, nekome ranije...