Biću kratka. Čekam na kupatilo. Peti dan. Prirodne potrebe i životne funkcije sam svela na minimum. Vršim i fotosintezu.
Strogo čuvana i branjena teritorija, na pokušaj ulaska provedem se kao Nemac pred Staljingradom. Postoji nevidljivi senzor koji aktivira alarm sa jezivim arlaukanjem na samu pomisao o dodiru kvake.
Naše kupatilo je eksperimentalni poligon za bojne otrove i kamuflažu. Tu se čuvaju i isprobavaju najnovija dostignuća farmaceutske (čitaj kozmetičke) industrije.
Da, ja imam dva ženska deteta.
U smeni generacija, suFtilno koristim priliku i svoje bolje prolazno vreme. He, he.....
Kad najzad, sva izbezumljena, uspem da udjem posle njih, nosim gas masku, da sprečim sopstveno daskiranje od fatalne kombinacije parfema, dezodoransa, losiona, gelova, laka za nokte i zube, krema za trepavice.... Spram ove arome, iperit je kao lahor.
I sve to da bi, na kraju, izašlo nešto sa jorkširskim terijerom nasadjenim na glavu.
Koliko provodiš vremena (mereno ovozemaljskim minutima) u kupatilu u unapredjivanju svoje fizičke pojave tj ispred ogledala ?
P.S. (Preskoči priču o tronu - to ide u rubriku „unazadjivanje“)