da, Siren...fali nam ono najbitnije a to su ljudskost i bliskost koju smo izgubili ne tako davno....ja lično i ne uživam baš u plodovima 21. veka a ne zato što mi ne pruža ono što bih želela. Ja se oduševljam svim onim naučnicima, muzičarima, slikarima, književnicima, arhitektama,...GENIJIMA iz istorije koji su pružili čovečanstvu tada jako puno a mi sada samo ubiramo plodove njihovog rada....oduševljavam se Mocartom koji je komponovao nikada zaboravljena dela, Van Gogom koji je takodje napravio prekretnicu u slikarstvu kao i mnogim drugima sličnim njima samo iz druge branše. Divim se tada napravljenim dvorovima, piramidama, mostovima, ....mi u 21. veku...koga i šta imamo?...pakost, ratove, izdaje, bolesti, zaraze, katastrofe, nemire, nezadovoljstva,sve više duševnih i psihičkih bolesti ...šta æemo MI ostaviti narednim generacijama....internet?!...i nervozu kada nam se net prekine ili isključi ili pak mobilni pokvari ili nije dostupan...hm...
...a šta sam saznala preko interneta večeras?..mnogo toga...i poznate misli i izreke, i vesti, i šta se dešava u gradu kako večeras tako i naredne nedelje...tako da i ne moram nigde iæi niti nekog pitati da bih saznala još nešto više....tu mi je komp i vi i protok informacija...
Bravo ..mnogo inspirativna tema... :tapsh: