Hvala golume na komplimentu.U to vreme koje ti navodiš, nažalost nalazio sam se u bolnici.Lečeći bolest, koju sam zadobio\\\" gledajući\\\" sliku Kosovske, tada Titove Mitrovioce. Tvoje ostale uvrede neuzimam ozbiljno, jer mi deluju neozbiljno i detinjasto.
Ko me bliže poznaje, taj zna da nisam nikakav nacionalista, samo iznosim istinu i činjenično stanje.Ako sam ja, koji preneo ono što su novinari napisali \\\" nacionalista\\\" šta su oni novinari koji su to sve napisali. Lako je mene napadati, vređati, uzmi onog koji je to sve napisao, pa pokušajte svi Vi koji me osuđujete, njima- njemu da to kažete. Negde sam napisao, da ne volim laž,da sam za istinu, koji me poznavaju to znaju. A da se nešto strašno događa u Temerinu, sigurno da događa, jer ne bi pokrajinski sekretar za manjinska prava uz novinara, bio prisutan juče u Temerinu i razgovarali o tome.
Dorde, ti si pisao pravilnik ovog foruma.Ti najbolje znaš, da golum nije smeo da mi otkrije identitet. Sve si brisao, a to ne. Povrediliste pravilnik upotrebe foruma. Na žalost i pored toga i ti me napadaš. Shvatite jedno, ja sam preneo ono što su novine pisali, i to na pravom mestu u forumu, u podforumu Nasilje, pitam se dragi prijaterlju, šta sam ja ovde pogrešio?
. Nevidim nikakvu grešku, preneo sam ono što su novinari napisali, pitam se.. jel to greška??? Jer zato moram da trpim ovakva vređanja. Pa to nije normalno.
Ja sam bio svake godine i kod naše Tise, na godišnjicu \\\"racije\\\", ali nikad nisam nikog od vas zapazio ni u Čurugu( gde svake godine nađemo porušeno postavljeni krst), ni u Žablju, kao ni u Mošorinu. I tamo su pobijeni nevini ljudi, seljaci, kojima nije bilo do politike, samo zbog njihovih imanja.Sahranjeni su na \\\" šinternici\\\" bez obeležavanja mesta.
Oni koji su bili krivi \\\" fašisti\\\" pobegli na vreme, a stradao je nevino stanovništvo.Da li sam ja sada, kada kažem istinu, nacionalista.Zločin je zločin, bez obzira sa koje strane dolazi. I da znaš golume,dedu moje žene, takođe su stavili na spisak za odstrel, samo ovog puta \\\" oslobodioci\\\" -partizani.
A njegovu familiju oterali u logor u Bačkom Jarku. Mama moje žene tada imala 13 godina. Kako je ona mogla da bude državni neprijatelj. Sve su im oduzeli, i pored toga su im zabranili da se vrate u Žabalj. A vi mene nazivate nacionalistom.Negde nešto boli. Ja kako sam naveo svake godine odam počasti pobijenima u Bečeju kod Tise. Vas nikad nisam zapazio. Toliko dragi moji. Nek ste vi meni živozdravi, i klevećite i dalje. Bole mi briga. Kako golum naveo, ja samo mogu kod \\\" gpd. Petra, e to čekam, jer mi ni danas nije dobro. Uživajte.