Dobar party,svestan sam da u jednom trenutku nisam pushto mjuz prihvatljiv masi al dobro.Sve u svemu ludilo uglavnom.Njihala se masa i to mi se svidelo da vidim.hvala svima shto su bili.Napravili smo subotu od petka.
da, dobar party. masa kao masa se nije zalila, naprotiv, dobio si mnogo pohvala, ti kao dj, klub kao organizator party-a kakvog daaaavno nije bilo, zanrovski.
o ukusima pojedinaca ne treba raspravljati. ne postoji onaj ko je 100% u pravu, kao ni onaj koji 100% gresi.
meni licno se dopalo, zeleo sam i sam da malo da protresem kosti te sam zato i inicirao zurku tamo gde treba.
moj licni utisak je zadovoljan, veoma. u muzickom smislu.
..iako mogu da svarim mjuz od sinoc,mislim da je ono bilo previshe...za onaj ambijent,ljude i narovno navike standardnih posetilaca kluba...koji su navikli na mekaniju elektronsku muziku...
ne, nije bilo previse. najavljeno je da ce biti \\\"previse\\\". tako da je bilo taman.
o ambijentu ne mogu i ne zelim.
grad becej i becejski ugostitelji nemaju mesto, niti volje da organizuju sve sto treba, da naprave full ugodjaj kako i treba za takve party-e.
moramo biti zadovoljni onim sto imamo. nas klub nije klub, ili nedaj boze klubic, nego klubina u tom smislu. izasli smo svima u susret, i verujem da cemo i ubuduce.
standardni slusaoci i dalje imaju veselu subotu na raspolaganju tako da nisu u minusu, nego u plusu.
Pure Energy!
:silly:
slazem se sa magicnim, da ne odogovara prostor, ipak je to mjuz za stadion i krdo zvuka, ili neki duboko underground klub..
svaka cast integralu, fino se igrao
kao sto rekoh vec, ne slazem se sa magicnim, zadovoljan sam onim sto imamo, jer mi nemamo stadion, jer nemamo underground klub, zapravo nemamo nista.
imamo samo jednog momka, ljubitelja trance-a, dj-a amatera koji je podelio sa nama deo bogate kolekcije.
i zato, svaka cast integralu.
za sam kraj prokomentarisao bih neke opste utiske vezane za akciju osmeh.
vecinom sam zadovoljan, ali i nisam.
bilo je ljudi koji su ubacili fin prilog, ni malo ni puno, bas kako treba.
ali bilo je i onih razocaravajucih koji su odmahnuli rukom, blazeno izgovorivsi \\\"boli me polni organ\\\" kao i onih koji smatraju da je cool ubaciti upaljac ili flajer mislivsi da su nas prevarili, da su napravili dobar fazon, kao, ubacili smo, svi su videli, savest mi je cista... (nema veze sto taj upaljac deci ne treba)
takvima cista srca kazem, nadam se da kada vam u zivotu bude trebalo pomoci, a svi imamo ili cemo imati takvih momenata, mozda bas kad vas bude boleo polni organ, ili nedaj boze zeludac od gladi, ja se nadam da vam ljudi nece pomagati u vidu flajera i upaljaca.
i za kraj, hvala cipiju i ekipi iz debelog zmaja na simbolicnom dolasku, donaciji i pre svega lepom gestu.
ali to je cipi i ekipa, to je standard.
pozdrav debeli zmajevi!