Radio je moj medij, zato pokrecem ovu emisiju na Radio Forumu umesto pravljenja pozorisne predstave!
Emisija: VESELI SUBOTA!
mozete je slusati na WWW.becejolinjali.com
Dobro vece dragi slusaoci i slusalice, sa vama je i veceras veseli subota u emisiji VREME SMRTI I RAZONODE!
Nakon himne Mars na Drini, predstavicu nase goste.
/Ide mars, koji su neki Srbi u parlamentu predlagali za himnu, ali predlog nije prosao. Stvarno ne znam zasto!/
Dakle, nasi gosti veceras su Predsednicki kandidati od kojih je jedan Predsednik, a drugi ce biti, mozda. Sadasnji Predsednik je iskazao neverovatni i nicim izazvani entuzijazam da se ide na izbore /ko Sloba kad ga Mira nagovorila, pa puko!/, a drugi vec odavno pokazuje pretenzije na predsednicko mesto /on je najvise mahao svom Predsedniku Seselju kad je ovaj odlazio za Hag/.
Dakle, Boris Osvajac i Toma Kardiohirurg.
Dobrovecedobrodoslikakostestaraditejesteumorniodkampoanjeimismoverujte...
Prvo pitanje za nase goste: Kako se osecate u Drugom krugu? Kasnije cemo vam pustiti priloge o tome kako se osecaju gradjani koji se nalaze u Devetom krugu.
Boris Osvajac: Osvojicu Evropu!
Veseli subota: Hm, prilicno varvarski s vase strane...
Boris Osvajac: Kad gubimo svoje teritorije nabolji mamac za pucanstvo je - osvajanje novih!
Veseli subota: Ne mislite valjda ozbiljno?
Boris Osvajac: Ma ne mislim ja, vec onaj Saper. Rekao mi: treba da rices, treba da pokazes snagu, odlucnost...
Veseli subota: Pa jeste li odlucni?
Boris Osvajac: Jesam. A mozda i nisam.
Veseli subota: Pa ne cini li vam se da bi pre Toma Kardiohirurg, pre mogao osvojiti Evropu nego vi? Mislim, on ima ta varvarska...
Toma Kardiohirurg: Tako je. Ja i mislim da ću osvojiti Evropu a ne Boris! Ima da kucamo kao Jedno. Pa da zakucamo na vrata Evrope. Sta zakucamo? Razvalimo vrata Evrope, je...cu im ja milu mater, samo da mi...izvinite...ovaj...ja postujem sve u Srbiji: i Putina i majku mu.
Veseli subota: Putinu majku!? Izvinite kako mozete to reci za Predsednika jedne drzave...
Toma kardiohirurg: Nemojte da me izvrcete. To mi stalno rade ovi na B52! Znam ja dobro sta sam rekao. Ja sve postujem. Evo, juce sam bio u Vojvodini i sreo sam neke Madjare. Ljudi ko ljudi: imaju dve ruke, dve noge, usi, oci, nos i sta bih ja sad imao protiv njih. Oni meni ne smetaju. Brzo su se sklonili. Postujem razlicitost. Vazno je da smo svi isti, a to sto smo razliciti kome bi to smetalo.
Boris Osvajac: I ja sam isti takav. Cak i slicniji nego sto se misli. I meni su juce sva plemena vojvodjanska dala podrsku! Da osvojimo Evropu zajedno! Dogovorili smo se: oni ce biti pesadija, he,he /reko mi Monti Pajtic da tu treba da se nasmejem/.
Toma Kardiohirurg: Od srca srcu, od srca srcu - podravka juha!
Boris Osvajac: Jel ti to meni?
Toma Kardiohirurg: Jok, meni!
Boris Osvajac: Razbicu te na izborima!
Toma Kardiohirurg: Treba imati srce za to! A ja ga imam i presadicu ga 3. februara u bolnici \\\"Srbija na kraju Evrope\\\". Moje srce ce imati ceo moj narod. Sta ce meni? Pa svi znaju da sam ja skroman covek.
Veseli subota: Emisiju prekidamo zbog vesti, pa nastavljamo. Do besvesti i nazad. Vreme smrti i razonode, samo na talasima Radio-Foruma!